Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή για την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Κατάθεση Χρημάτων σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

IBAN:                         GR86 0172 7650 0057 6510 2140 189
Τράπεζα:                  PIRAEUS BANK SA
SWIFT/BIC code:      PIRBGRAA

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 28250 91230. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο info@ntourountous.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Αντικαταβολή

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε κατόπιν παραλαβής των προϊόντων μας. Το extra κόστος αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 1,90€. Τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που η αποστολή αφορά νησιωτική περιοχή, ή εάν η συνολική αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 100€, παρακαλούμε σημειώστε ότι η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες τύπου Visa, Mastercard, Maestro.Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.