Trilfe με φρούτα του δάσους και μπουκίτσες βρώμης Ντουρουντούς

Μιας που μας λέτε πως σας κακομαθαίνουμε με τις γλυκιές συνταγές, είπαμε να σας δώσουμε και κάτι special λίγο πριν φύγει ο Ιούνιος. Η Εύα Παρακεντάκη σας ετοίμασε το πιο νόστιμο trilfe με τις αγαπημένες σας μπουκίτσες Ντουρουντούς. Γιατί να ξέρετε, όταν βάζετε τον Ντουρουντούς στις συνταγές σας, τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!

Θα χρειαστούμε:
  • 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 1  πακέτο μπουκίτσες βρώμης από το Φούρνο Ντουρουντούς
  • Φρούτα του δάσους
  • Μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Δείτε το βίντεο να πάθετε την πλάκα σας…

Εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Τεμαχίζουμε σε μικρά κομματάκια τη κουβερτούρα και τη βάζουμε σε μπεν μαρί, την λιώνουμε και την αφήνουμε στην άκρη 10 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
  3. Ενώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τη σαντιγί με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω ανακατεύοντας απαλά μέχρι να γίνει το μείγμα απαλό και ομοιόχρωμο.
  4. Θρυμματίζουμε τις μπουκίτσες βρώμης που θέλουμε  στο multi.
  5. Σε μεγάλο μπολ ή σε ποτήρια, για ατομικές μερίδες, ρίχνουμε σε στρώσεις μπουκίτσες, μαρμελάδα, φρούτα και κρέμα σοκολάτας.
  6. Τελειώνουμε με την τελική στρώση τη σοκολάτα , βάζουμε φρούτα, μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με λίγες ακόμη μπουκίτσες.
  7.  Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες ή στην κατάψυξη για 45 λεπτά.
  8. Απολαμβάνουμε.
Διαβάστε την επόμενη συνταγή!

You may also like