Σχετικά με εμάς
Ντουρουντους Σφακιά

Ο Φούρνος Ντουρουντούς είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση. Η αγάπη μας στη μαγειρική και η εμπειρία των προγόνων μας σ΄αυτό τον τομέα μας ώθησε στο να μοιραστούμε μ’ όλους τους Έλληνες όμορφες και θρεπτικές δημιουργίες.

Θεωρώντας ότι οι γνήσιες γεύσεις έχουν χαθεί, έχει γίνει όραμά μας να δημιουργήσουμε ποιοτικά, γευστικά και υγιεινά προϊόντα. Ξεκινώντας από το μικρό μας φούρνο στα Σφακιά, και βλέποντας την αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το “ταξίδι” μας στην υπόλοιπη Ελλάδα, πάντα διατηρώντας τη παράδοσή μας και τον “οικογενειακό μας” χαρακτήρα.

Βάζουμε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα

Στον φούρνο Ντουρουντούς το φούρνισμα ξεκινάει από το χάραμα. Με τον πρώτο τον καφέ και φορώντας τι όμορφες λευκές στολές μας, ξεκινάμε να δημιουργούμε για εσάς λαχταριστά προϊόντα και βιολογικά αρτοσκευάσματα.

Ο φούρνος Ντουρουντούς έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στα Σφακιά, αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη, ενώ ταξιδεύουμε ήδη και πέρα από το Αιγαίο πέλαγος. Το όραμά μας είναι να σας ταξιδέψουμε στα γευστικά μονοπάτια του τόπου μας.

Οι συνταγές που ακολουθούμε δεν είναι μόνο παραδοσιακές, είναι και οικογενειακές. Όλα τα μυστικά της οικογενείας μας βρίσκονται κρυμμένα στον φούρνο μας, εκεί ανάμεσα στο αλεύρι και όλα εκείνα τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε για το ζύμωμα, και χαράσσουν την πορεία μας γύρω από το τραπέζι σας εδώ και χρόνια.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα μας εργάζονται καθημερινά με ακατάπαυστη όρεξη, ατελείωτο μεράκι και πάνω απ’ όλα ένα εξέχον αίσθημα αγάπης για την παράδοση μας. Κι ίσως αυτή να είναι και η ταυτότητα που θέλουμε να δώσουμε στα αρτοσκευάσματά μας.

Προϊόντα που κουβαλάνε πάνω τους την παράδοση, την ιστορία και το μεράκι μας.