


Γλυκές Συνταγές
Trilfe με Φρούτα του Δάσους και Μπισκοτάκια Βρώμης
Μιας που μας λέτε πως σας κακομαθαίνουμε με τις γλυκιές συνταγές, είπαμε να σας δώσουμε και κάτι special λίγο.
Σας ετοιμάσαμε το πιο νόστιμο trifle. Με μερικά απλά υλικά και εύκολα βήματα φέρνουμε τον απόλυτο πειρασμό στο σπίτι σας. Δοκιμάστε τον!
Για το trifle μας χρησιμοποιήσαμε μπισκοτάκια βρώμης Ντουρουντούς.
Θα χρειαστούμε:
- 300 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 1 πακέτο μπισκοτάκια βρώμης από το Φούρνο Ντουρουντούς
Δείτε το βίντεο
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ σε σαντιγί και τη βάζουμε στο ψυγείο.
- Τεμαχίζουμε σε μικρά κομματάκια τη κουβερτούρα και τη βάζουμε σε μπεν μαρί, την λιώνουμε και την αφήνουμε στην άκρη 10 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
- Ενώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα με τη σαντιγί με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω ανακατεύοντας απαλά μέχρι να γίνει το μείγμα απαλό και ομοιόχρωμο. Θρυμματίζουμε τις μπουκίτσες βρώμης που θέλουμε στο multi.
- Σε μεγάλο μπολ ή σε ποτήρια, για ατομικές μερίδες, ρίχνουμε σε στρώσεις μπουκίτσες, μαρμελάδα, φρούτα και κρέμα σοκολάτας.
- Τελειώνουμε με την τελική στρώση τη σοκολάτα, βάζουμε φρούτα, μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με λίγες ακόμη μπουκίτσες.
- Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες ή στην κατάψυξη για 45 λεπτά.
