Apple Crumble με Μπισκοτάκι με Μέλι και Καρύδι
Μπολ Εύκολη Clock 25 Λεπτά
Γλυκές Συνταγές

Apple Crumble με Μπισκοτάκι με Μέλι και Καρύδι

Η μηλόπιτα στα καλύτερά της. Εδώ σας έχουμε μία καταπληκτική μηλόπιτα που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σας κάνει να πείτε “τι; αυτό ήταν;”.

Σερβίρεται με παγωτό ή απλά με γιαούρτι. Η επιλογή δική σας.

Για το apple crumble χρησιμοποιήσαμε μπισκοτάκια Ντουρουντούς με μέλι και καρύδι.

Θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε 1 κ.γ. βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει. Έπειτα, ρίχνουμε τα μήλα μας κομμένα σε κύβους (ή λωρίδες) μαζί με την βανίλια μας και λίγη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι τα μήλα μας να μαλακώσουν.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 100 γρ. βούρυρο, το αλεύρι, τα σπασμένα μπισκοτάκια μας.
  3. Αφού αφαιρέσουμε τα μήλα από την φωτιά μας, τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω τοποθετούμε τη ζύμη (crumble) που δημιουργήσαμε στο μπολ.
  4. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να χρυσαφίσει η ζύμη της μηλόπιτάς μας.
  5. Σερβίρουμε με παγωτό ή γιαούρτι και πασπαλίζουμε με μπόλικο μέλι και κανέλα.
Wheat