


Αλμυρές Συνταγές
Μεξικάνικα Νάτσος με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα!
Μεξικάνικα Νάτσος ή Ντουρου «νάτσος» με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα, pico de gallo, sour cream, τσένταρ & φρέσκο κρεμμύδι! To απόλυτο snack για μια βραδιά με τη παρέα σου! Μια συνταγή απο την @chrissaiscooking !
Θα χρειαστούμε:
- 1 συσκευασία Φρυγανάκι Κουρκουμά – Μουστάρδα Ντουρουντούς
- 200 γρ τριμμένο τσένταρ
- ντοματίνια
- 1/2 αβοκάντο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 1 συσκευασια Sour Cream
- 100 γρ κιμάς κοκκινιστός με σάλτσα τσίλι* αν θέλετε
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια την ντομάτα μας μαζί με κόλιανδρο φρέσκο, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι & πιπέρι & λίγο λαδάκι.
- Στρώνουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα μια στρώση απο φρυγανάκι, πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο και τον μισό κιμά, συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση φρυγανάκι & πολύ πολύ τυρί τριμμένο.
- Βάζουμε στον φούρνο μας για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί καλά.
- Μεταφέρουμε σε πιατέλα και απο πάνω προσθέτουμε τo pico de gallo ( φρέσκια σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσαμε) τον υπόλοιπο κιμά, το αβοκάντο, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι & με ένα κουτάλι βάζουμε και sour cream ανα διαστήματα για να μας δώσει δροσιά στο πιάτο!
- Απολαμβάνουμε με μπύρα, ποτό ή κοκτέιλ με την παρέα!
