


Αλμυρές Συνταγές
Μεξικάνικα Νάτσος με Φρυγανάκι με Κουρκουμά και Μουστάρδα
Μεξικάνικα Νάτσος ή Ντουρου «νάτσος» με Φρυγανάκι με Κουρκουμά και Μουστάρδα
, pico de gallo, sour cream, τσένταρ και φρέσκο κρεμμύδι! To απόλυτο snack για μια βραδιά με τη παρέα σου! Μια συνταγή από την @chrissaiscooking!
Θα χρειαστούμε:
- 1 συσκευασία Φρυγανάκι με Κουρκουμά και Μουστάρδα
- 200 γρ. τριμμένο τσένταρ
- Ντοματίνια
- 1/2 αβοκάντο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 1 συσκευασία Sour Cream
- 100 γρ. κιμάς κοκκινιστός με σάλτσα τσίλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια τα ντοματίνια μας μαζί με φρέσκο κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
- Στρώνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα μια στρώση από Φρυγανάκι με Κουρκουμά και Μουστάρδα, πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο και τον μισό κιμά. Συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση φρυγανάκι και αρκετό τριμμένο τυρί.
- Βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο μας για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και από πάνω προσθέτουμε τo pico de gallo (φρέσκια σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσαμε) τον υπόλοιπο κιμά, το αβοκάντο, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα κουτάλι βάζουμε sour cream ανά διαστήματα για να μας δώσει δροσιά στο πιάτο!
- Απολαμβάνουμε με μπύρα, ποτό ή κοκτέιλ με την παρέα!
Δείτε περισσότερες συνταγές
