Μεξικάνικα Νάτσος  με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα!
Μπολ Εύκολη Clock 30 Λεπτά
Αλμυρές Συνταγές

Μεξικάνικα Νάτσος με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα!

Μεξικάνικα Νάτσος ή Ντουρου «νάτσος» με φρυγανάκι κουρκουμά-μουστάρδα, pico de gallo, sour cream, τσένταρ & φρέσκο κρεμμύδι! To απόλυτο snack για μια βραδιά με τη παρέα σου! Μια συνταγή απο την @chrissaiscooking !

Θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια την ντομάτα μας μαζί με κόλιανδρο φρέσκο, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι & πιπέρι & λίγο λαδάκι.
  2. Στρώνουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα μια στρώση απο φρυγανάκι, πασπαλίζουμε με τυρί τριμμένο και τον μισό κιμά, συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση φρυγανάκι & πολύ πολύ τυρί τριμμένο.
  3. Βάζουμε στον φούρνο μας για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί καλά.
  4. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και απο πάνω προσθέτουμε τo pico de gallo ( φρέσκια σάλτσα ντομάτας που ετοιμάσαμε) τον υπόλοιπο κιμά, το αβοκάντο, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι & με ένα κουτάλι βάζουμε και sour cream ανα διαστήματα για να μας δώσει δροσιά στο πιάτο!
  5. Απολαμβάνουμε με μπύρα, ποτό ή κοκτέιλ με την παρέα!
Wheat