Νηστίσιμος Ντάκος με Καύκαλο Χαρουπιού

Νηστίσιμος Ντάκος Ντουρουντούς

Μία πεντανόστιμη συνταγή από την Εύα Παρακεντάκη. Ένας νηστίσιμος ντάκος με καύκαλο χαρουπιού Ντουρουντούς.

Για την συνταγή θα χρειαστούμε:

Θα χρειαστούμε:
  • 8-10 καύκαλο χαρουπιού Φούρνος Ντουρουντούς
  • 1 ντομάτα2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι θαλασσινό
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • 3-4 λιαστές ντομάτες
  • 2-3 αγγουράκια τουρσί
  • 1/2 κρεμμύδι φρέσκο ή ξερό
  • Ελιές
Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε σε ένα πιάτο τα καύκαλα χαρουπιού, τρίβουμε την ντομάτα με τον τρίφτη από την χοντρή πλευρά, βάζουμε το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
  2. Περιχύνουμε τα παξιμάδια μας.
  3. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές, και τα αγγουράκια τουρσί και τα βάζουμε από πάνω μαζί με την κάπαρη.
  4. Προσθέτουμε ελιές και κρεμμυδάκι και βάζουμε πάλι λάδι.
  5. Απολαμβάνουμε

Θα βρείτε τη συνταγή και πολλές ακόμα συντεγές της Εύας Παρακεντάκη πατώντας εδώ.

Δείτε την επόμενη συνταγή!

You may also like