Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης ® GΤΒΒ 2020 & 2021

Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης ® GΤΒΒ 2020 & 2021

Μάλλον ήμασταν καλά παιδιά και ο Άη Βασίλης μας έδωσε το δώρο μας πριν την Πρωτοχρονιά.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αποκτήσαμε το πολύτιμο πιστοποιητικό αρίστης ποιότητας – χρυσού βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 / 2021 «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού  GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB.

Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας, με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.

Η απόκτηση του σήματος ποιότητας Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης® – Authentic Taste of Greece- Gold Award 2020 & 2021, ήταν ένα στοίχημα για την εταιρία μας. Είχαμε πάντοτε ως αρχή, το να σας παρέχουμε τα καλύτερα και τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε, με πολύ δουλειά και βαθιά πίστη στις αξίες και τις παραδόσεις μας.

Ο Φούρνος Ντουρουντούς, ο δικός σας αγαπημένος φούρνος από τα Σφακιά της Κρήτης, διακρίθηκε για την υψηλή ποιότητα και αξία των παραδοσιακών του προϊόντων. Καθώς και για την συνεισφορά της στη διατήρηση της ελληνικής παραδοσιακής γεύσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη! Θα συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο!

Μπορείτε να βρείτε την σχετική καταχώρηση στο GTBB BUSINESS NETWORKING PLATFORM στην κατηγορία premium brand. Δείτε εδώ: https://www.greektastebeyondborders.com/explore/

Wheat
Εμείς στην Κρήτη το 'χουμε και είναι σε τιμή μας
να λέμε για τις ρίζες μας και την καταγωγή μας.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ