Χρυσό Βραβείο Γεύσης 2020 BGFA

Χρυσό Βραβείο Γεύσης 2020 BGFA

Με το δεξί μας μπήκε το 2021 & πως να μην είμαστε χαρούμενοι για αυτό, μιας και οι κόποι μας επιβραβεύονται από τους καλύτερους του Χώρου !
Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media. Xρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης. Mέσα από το θεσμό των Best Greek Food Awards (BGFA) οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.
Είμαστε Χαρούμενοι αλλά & περήφανοι για αυτό το ΒΡΑΒΕΙΟ γιατί τα προϊόντα μας που γίνονται με τόση αγάπη & μεράκι Διακρίθηκαν για άλλη μια φορά απο όλους εσάς και ξεχώρισαν για την Υψηλή διατροφική τους αξία αλλά & την ποιότητα τους!
Σας ευχαριστούμε!
Μπορείτε να βρείτε τη σχετική καταχώριση μέσα απο τη σελίδα BEST GREEK FOOD AWARDS στην Κατηγορία Ελληνικά Προϊόντα / Έλληνες Παραγωγοί 


Δείτε την δημοσίευση εδώ https://www.bestgreekfoodawards.com/ntourountous-fournos/

Wheat
Λουλούδι ομορφότερο λένε πως είναι ο κρίνος,
μα στη δική σου ομορφιά μαραίνεται κι εκείνος.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ