Συμμετέχοντας στην Κορυφαία Διοργάνωση OCEANMAN Greece στα Χανιά

Συμμετέχοντας στην Κορυφαία Διοργάνωση OCEANMAN Greece στα Χανιά

Είμαστε περήφανοι υποστηρικτές του 6ου OCEANMAN Greece, που έλαβε χώρα στα Χανιά και υποδέχθηκε σχεδόν 400 αθλητές από 45 χώρες, τους συνοδούς τους αλλά και όλους τους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις μια κολυμβητική πανδαισία στο παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων στις 22 και 23 Ιουνίου.

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και η OCEANMAN Greece, σε μια υποδειγματική συνέργεια, συνδιοργάνωσαν την υπέροχη εκδήλωση και έθεσαν τα Χανιά στο επίκεντρο της παγκόσμιας κολύμβησης Open Water.

Ένα ξεχωριστό OCEANMAN επανήλθε στην Ελλάδα, μετά από απουσία σχεδόν δύο ετών. Κολυμβητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, από όλες τις ηπείρους του πλανήτη, προσήλθαν ενθουσιώδεις στα Χανιά, με την επιθυμία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ήταν χαρά μας να συμμετέχουμε σε αυτή την τόσο ξεχωριστή δράση, σε ένα εξαιρετικό σκηνικό που στήθηκε μέσα στο παλιό Ενετικό λιμάνι των Χανίων, κάτω ακριβώς από το κάστρο του Φυρκά και απέναντι από τον συμβολικό Φάρο των Χανίων.

Ζήσαμε μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία και ελπίζουμε οι μπάρες και τα προϊόντα μας να έδωσαν δύναμη στους αθλητές και να συνέβαλαν στην επιτυχία τους.

OCEANMAN Greece στα Χανιά


Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο OCEANMAN!

Wheat
Τση Κρήτης η παράδοση μιλάει με μαντινάδες,
στα χνάρια του Ρωτόκρητου, οι νιοι κάνουν καντάδες.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ