Ο Φούρνος Ντουρουντούς τιμάται με 6 βραβεία στα Specialist Awards 2025

Ο Φούρνος Ντουρουντούς τιμάται με 6 βραβεία στα Specialist Awards 2025

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας μερικά σπουδαία νέα που γεμίζουν την ομάδα μας χαρά και υπερηφάνεια. Στα φετινά SPECIALIST AWARDS 2025, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναδεικνύουν την καινοτομία και την ποιότητα στον τομέα της διατροφής και της αρτοποιίας, έξι προϊόντα του Φούρνου μας διακρίθηκαν με χρυσά, ασημένια και χάλκινα βραβεία.

Το Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης χωρίς πρόσθετο αλάτι και το Κουλούρι Κριθαρένιο χωρίς Μαγιά κατέκτησαν το Χρυσό Βραβείο, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια για την υφή, τη γεύση και την ποιότητα τους. Τα Μπισκοτάκια με Πολύσπορο & Χαρουπόμελο και τα Κριτσινάκια με Γραβιέρα Κρήτης απέσπασαν το Ασημένιο Βραβείο, αναγνωρίζοντας τη γευστική τους ισορροπία και την ευρηματικότητα των συνταγών τους. Παράλληλα, το Φρύγανο Ντομάτας με Πάπρικα και η Σοκολάτα Ντου by Sfakia με γέμιση Κανταΐφι και Φιστίκι βραβεύτηκαν με το Χάλκινο Βραβείο, με τους κριτές να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον γευστικό τους χαρακτήρα.

Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν για εμάς όχι μόνο τιμή, αλλά και επιβεβαίωση πως η καθημερινή μας προσπάθεια να ενώνουμε την αυθεντική Κρητική παράδοση με δημιουργικές και σύγχρονες προσεγγίσεις αποδίδει καρπούς. Είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς μιας ομάδας που αγαπά βαθιά αυτό που κάνει, επιλέγει με αυστηρότητα πρώτες ύλες, σέβεται τις ρίζες της και ταυτόχρονα εξελίσσεται συνεχώς.

Τα Specialist Awards 2025 είναι ένας ακόμη σταθμός στο ταξίδι μας και νιώθουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να συνεχίσουμε, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι.

Wheat
Εμείς στην Κρήτη το 'χουμε και είναι σε τιμή μας
να λέμε για τις ρίζες μας και την καταγωγή μας.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ