Ο Φούρνος Ντουρουντούς πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας: Αποστολές τώρα και στο εξωτερικό!

Ο Φούρνος Ντουρουντούς πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας: Αποστολές τώρα και στο εξωτερικό!

Στο Φούρνο Ντουρουντούς προσπαθούμε ανελλιπώς να φέρουμε τον αυθεντικό κρητικό γευστικό πλούτο σε κάθε τραπέζι. Με όραμα μας, να σας ταξιδέψουμε στα γευστικά μονοπάτια του τόπου μας, μέσα από τη δημιουργία υψηλής ποιότητας, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, κάνουμε ακόμα ένα βήμα.

“Ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σας”

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επεκτείνουμε την παρουσία μας πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας και να προσφέρουμε τα αγαπημένα μας παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού!

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για εμάς, καθώς μπορούμε να μοιραστούμε τις γεύσεις που αγαπάτε τόσο πολύ και την πλούσια κληρονομιά μας, με τον υπόλοιπο κόσμο. Ελάτε να εξερευνήσετε τα προϊόντα μας και να ανακαλύψετε την αυθεντική γεύση της Κρήτης.

Για να κάνετε την παραγγελία σας, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και προσθέστε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο καλάθι. Καταχωρήστε τη χώρα και τη διεύθυνση αποστολή σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, και εμείς θα φροντίσουμε ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας. Η διαδικασία είναι εξίσου απλή με αυτή που ξέρετε!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και τον πιο γευστικό πλούτο από τα Σφακιά ..στην πόρτα σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Η ομάδα του Φούρνου Ντουρουντούς

Wheat
Τση Κρήτης η παράδοση μιλάει με μαντινάδες,
στα χνάρια του Ρωτόκρητου, οι νιοι κάνουν καντάδες.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ