2 Νέα Βραβεία στα Bakery & Pastry Awards 2023

2 Νέα Βραβεία στα Bakery & Pastry Awards 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι o Φούρνος Ντουρουντούς κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία στα φετινά Bakery & Pastry Awards 2023. Τα Bakery Awards 2023 είναι τα βραβεία που διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και ολόκληρη την βιομηχανία που σχετίζεται με την αρτοποιία.

Τα Bakery & Pastry Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.).

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Συσκευασίες – Εξοπλισμός catering & σερβιρίσματος


Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Παξιμάδια

Η πρωτοποριακή μας συσκευασία, η οποία λανσαρίστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού και φέρει το όνομα του προϊόντος στην γραφή Braille, κέρδισε τις εντυπώσεις. Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία.

Το ενδιαφέρον μας για την προϊοντική προσβασιμότητα των ατόμων με προβλήματα όρασης, μας οδήγησε στη δημιουργία των βραβευμένων πλέον συσκευασιών Braille για τη νέα μας σειρά “Αφράτα”, η οποία περιλαμβάνει δύο νέα  προϊόντα, το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού και το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο.

Επιπλέον, τα εξαιρετικά μας Παξιμάδια έχουν αναγνωριστεί για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Τα παραδοσιακά και βιολογικά μας Παξιμάδια παρασκευάζονται με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και είναι χειροποίητα, όπως όλα μας τα προϊόντα.

Χρησιμοποιούμε συστατικά από διαλεκτούς παραγωγούς για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα, ενώ παράλληλα τα παξιμάδια μας διπλοφουρνίζονται αποκτώντας πλούσια γεύση, πετυχαίνοντας έτσι την τελειότητα.

Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία!
Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι προσβάσιμα σε όλους και προωθούν υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική καταχώριση πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.pastryandbakeryawards.gr/past-winners/winners-2023/

Wheat
Λουλούδι ομορφότερο λένε πως είναι ο κρίνος,
μα στη δική σου ομορφιά μαραίνεται κι εκείνος.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ