Η γραφή Braille στα 2 Νέα Αφράτα Ντακάκια μας

Η γραφή Braille στα 2 Νέα Αφράτα Ντακάκια μας

Βάζουμε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα

Ο Φούρνος Ντουρουντούς καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού στις 15 Οκτωβρίου, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα!

Με όραμα να σας ταξιδέψουμε στα γευστικά μονοπάτια του τόπου μας, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών, γευστικών και υγιεινών προϊόντων, κάνουμε ακόμη ένα βήμα..

Ανακαλύψτε το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού & το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο, όπου στην συσκευασία τους, φέρουν το όνομα του προϊόντος σε γραφή Braille.

Η καινοτομία του εγχειρήματος

Επενδύοντας σε καλές πρακτικές, επανασχεδιάσαμε τη χαρακτηριστική συσκευασία μας με τη προσθήκη γραφής Braille στα δύο νέα μας προϊόντα, που είναι φιλικά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Το εγχείρημα μας, κατέστη δυνατό τη βοήθεια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών (National Federation for the Blind of Greece) και τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παρείχε για την προσαρμογή των αναλογιών των γραμμάτων, με στόχο την ορθή ανάγνωση της γραφής Braille πάνω στη συσκευασία.

Η Προϊοντική Προσβασιμότητα των δύο νέων συσκευασιών, στοχεύει στη μέριμνα, για μια κοινωνική ομάδα που αποκλείεται από την αγορά και συνάμα θέλουμε να δείξουμε το δρόμο σε άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν αυτή μας τη δράση.

Προσιτά σε όλους!

Με μεράκι και πίστη στις αξίες μας, στεκόμαστε δίπλα στα άτομα με οπτική αναπηρία, γιατί η Προσβασιμότητα ισούται με Ευκολότερη καθημερινότητα.

Παρά τη φήμη μας για τα τραγανά μας παξιμάδια, η νέα σειρά <Αφράτα> του Φούρνου Ντουρουντούς δημιουργήθηκε για να είναι προσιτή σε όλους.

Το Αφράτο Ντακάκι Σταρένιο με άλευρα ολικής άλεσης και το Αφράτο Ντακάκι Χαρουπιού με 100% κρητικό χαρουπάλευρο, είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά και μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και από παιδιά αλλά και από ηλικιωμένους.

Είναι ιδανικά για να αντικαταστήσετε τη φρυγανιά σας στο πρωινό, πάντα με την εγγύηση ποιότητας & νοστιμιάς που προσφέρει ο Φούρνος Ντουρουντούς.

Wheat
Το κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι,
και το κοπέλι κοπελιά κι η κοπελιά κοπέλι.
ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ