Κορμός Σοκολάτας με Χαρουπάκι με Φυστίκι

Ντουρουντούς Κορμός Με χαρουπάκι

Σήμερα είναι μία ωραία ημέρα για γλυκό. Και τέτοια ημέρα που είναι, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, είναι να σας δώσουμε μία απλή, εύκολη και φανταστική συνταγή για έναν πεντανόστιμο κορμό σοκολάτας. Θα χρησιμοποιήσουμε χαρουπάκι με φυστίκι Ντουρουντούς και με αυτήν την μικρή παρέμβαση το γλυκό μας θα σας ταξιδέψει.

Θα χρειαστούμε:

  •  300 γρ. κουβερτούρα
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (το έχουμε μετατρέψει σε καραμέλα)
  • 1 πακέτο χαρουπάκι με φυστίκι Ντουρουντούς

Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μας κομμένη σε κομμάτια, το βούτυρο και την καραμέλα μας.
  2. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα
  3. Προσθέτουμε σπασμένα τα μισά χαρουπάκια της συσκευασίας. Τα άλλα μισά τα βάζουμε ολόκληρα κι ανακατεύουμε.
  4. Βάζουμε το μείγμα μας σε μία φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
  5. Αφού ντεφορμάρουμε τον κορμό μας, τον περιλούζουμε με λίγη ακόμα καραμέλα
  6. Απολαμβάνουμε!

Δείτε την επόμενη συνταγή!

You may also like