Αυγά μάτια με Καύκαλο Χαρουπιού Ντουρουντούς

Μιλάμε για το απόλυτο πρωινό. Θρεπτικό, υγιεινό και μοναδικά πεντανόστιμο. Πιστέψτε μας σε αυτό που σας λέμε. Αυτή η συνταγή του Μάριου Ευριπίδου και του The Cook Therapy θα σπάσει τη ρουτίνα του συνηθισμένου πρωινού και θα γίνει  το αγαπημένο σας γεύμα για να το απολαύσετε με την οικογένειά σας.  Είναι απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη! Τι άλλο θέλετε;

Θα χρειαστούμε:
  • 2 αυγά
  • Καύκαλο Χαρουπιού Ντουρουντούς
  • 1 καρότο (τριμμένο)
  • 2 ντομάτες (κομμένες σε κύβους)
  • 5-6 μανιταράκια (κομμένα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά
  • πιπέρι και αλάτι
  • 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση:
  1. Σε κατσαρολάκι, τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το καρότο, τα μανιταράκια και την ντομάτα, για 3-4 λεπτά.
  2. Έπειτα προσθέτουμε τον κουρκουμά, το αλατοπίπερο και μισό ποτήρι νερό και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 5-6 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και ύστερα τα βγάζουμε από τη φωτιά.
  3. Σε ένα άλλο τηγάνι, τηγανίζουμε τα αυγά μας κι αφού είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε χρησιμοποιώντας λίγο χαρτί κουζίνας.
  4. Στα παξιμάδια, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας μας, από πάνω τα αυγά μας και τέλος λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο ή μαϊντανό ή κόλιανδρο.
  5. Απολαμβάνουμε!
Δείτε την επόμενη συνταγή!

You may also like