Αποστολές στην Κύπρο και το Εξωτερικό

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις αποστολές των προϊόντων μας στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες προς την Κύπρο αποστέλλονται μέσω της ACS Courier. Για αποστολές προς τις υπόλοιπες διαθέσιμες χώρες του εξωτερικού, χρησιμοποιούμε την υπηρεσία αποστολής της DHL.

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες που αφορούν χώρες του εξωτερικού, είναι οι εξής: πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και το τραπεζικό έμβασμα. Η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Χρόνος Παράδοσης

Για την παράδοση των προϊόντων σε χώρες του εξωτερικού, απαιτούνται το λιγότερο 10 εργάσιμες ημέρες από την επομένη της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες που γίνονται το Σάββατο, την Κυριακή ή τις αργίες θα διαχειρίζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι ακριβείς χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προσβασιμότητα του τόπου παράδοσης.

Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε απρόβλεπτες περιστάσεις. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για αυτές που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Αδυναμία Παραλαβής

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για μη έγκαιρη παράδοση, που οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση ή απουσία σας. Σε αυτήν την περίπτωση τα προϊόντα επιστρέφουν σε εμάς και εφόσον ζητήσετε εκ νέου αποστολή, θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Διαθέσιμες Χώρες

Οι χώρες προς τις οποίες πραγματοποιούμε αποστολές είναι οι εξής: Άγιος Μαρίνος, Αυστρία, Βέλγιο, Βατικανό, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη αποστολή των προϊόντων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@ntourountous.gr ή τηλεφωνικά στο +30 28250 91270.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τον Φούρνο Ντουρουντούς για τις αγορές σας.